You are here

Privé Gitaarlessen

In 2000 ben ik afgestudeerd in jazz- en popgitaar aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Sinds 1995 geef ik gitaarles in mijn lespraktijk in Enschede, Eekmaat-West, dichtbij Glanerbrug. Mijn eigen interesses als gitarist liggen bij stijlen als blues, jazz, bigband, samba, bossa nova, funk, soul en rock.

Methodiek
Afhankelijk van je leeftijd volg ik een bepaalde weg. Ben je jong dan maakt ook het leren noten lezen deel uit van je les. Ook werk ik altijd aan de ontwikkeling van je gehoor en spelvaardigheid. Ben je ouder dan leg ik de nadruk niet op notenlezen, maar op de ontwikkeling van je gehoor en spelvaardigheid. Je kunt tijdens de les CD's of MP3-bestanden meenemen van je favoriete band of idool. De muziek zoek ik tijdens de les uit en schrijf ik op in notenschrift, tabulatuur of akkoorden. Ik vertel waar je op moet letten als je zelf een liedje wilt uitschrijven.

Prijs
Per half uur bedraagt de prijs €22,00. De prijs voor een duoles van drie kwartier bedraagt €23,00 per leerling. Je kunt zelf bepalen in welke vorm en hoe lang je les wilt. Bij verhindering neem je uiterlijk een dag van te voren telefonisch contact op of schrijf je mij een E-mail. Bel je op de lesdag zelf af dan ben je de helft van het lesgeld verschuldigd. Ik werk niet met een contract. Bevalt het niet, dan kun je met de lessen stoppen wanneer je maar wilt.

Copyright 2011 www.bossanovagitaar.nl | Some Rights Reserved | Administrator: Henk Frans de Vries | Powered by Drupal | Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti